19.-21.7.2024 Prague Agility Party, Rose ve finále M, Rose družstva 6. místo, Ari družstva 5. místo

19.-21.7. si holky zaběhaly na další velké mezinárodní akci a to Prague Agility Party. Celý víkend bylo veliké horko, ale i tak jsem si to užili.

V pátek se běžely dva běhy družstev a jeden kvalifikační běh pro jednotlivce. Rose doběhla agility družstev s odmítnutím, jumping družstev se diskvalifikovala a jumping jednotlivců doběhla naprosto úžasně čistě na 3. místo z 80 psů. Tímto čistým během se Rose zároveň kvalifikovala do nedělního finále jednotlivců. Z každého kvalifikačního běhu jednotlivců se kvalifikovalo 5 psů. Ari doběhla jumping družstev s odmítnutím, agility družstev s chybou a jumping jednotlivců se diskvalifikovala.

Rose 3. místo v kvalifikačním jumpingu jednotlivců

V sobotu se běžely dva kvalifikační běhy jednotlivců a jeden běh družstev. Arinka doběhla agility družstev čistě na 16. místo z 86 psů, agility jednotlivců s dvěma odmítnutími a jumping jednotlivců neběžela, aby si dala pauzu před finále družstev, kam se naše S družstvo ,,Neřvi a běž!” kvalifikovalo z 1. místa v součtu běhů družstev. Rose se v agility družstev i jednotlivců diskvalifikovala a jumping jednotlivců doběhla s chybou a odmítnutím. Naše družstvo v M s názvem ,,Furry Force” se do finále nakonec kvalifikovalo také a to z 6. místa.

Ve finále družstev, které probíhá ve formě štafety, se Arinka na své části parkuru bohužel diskvalifikovala, a kvůli této chybě skončilo družstvo až na 5. místě z 9 finalistů, a Rose nenaběhla slalom, její družstvo nakonec s dvěma odmítnutími a diskvalifikací jednoho člena týmu doběhlo na 6. místo z 9 finalistů.

V neděli se běžely poslední dva kvalifikační běhy jednotlivců a poté velké finále jednotlivců. Ari doběhla agility jednotlivců s chybou a jumping jednotlivců se diskvalifikovala. Rose se diskvalifikovala v obou bězích.

Rose následně odpoledne běžela finále jednotlivců. V tomto běhu se jí moc nechtělo spolupracovat, a proto se bohužel opět diskvalifikovala.

Byl to náročný víkend s konkurencí mnoha úžasných zahraničních závodníků. Holky ne vždy spolupracovaly, ale i tak to byl skvělý víkend.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *